Oranje Select
Oranje Select is thuis in Oost-Nederland

en beschikt over een waardevol en uitgebreid netwerk

Lees meer

Oranje Select is specialist in recruitment en executive search

voor commerciële – en management functies

Lees meer

Kandidaten met inhoud én vakinhoudelijke kennis

Oranje Select selecteert specifiek krachtige mensen met een sterke persoonlijkheid. Deze kandidaten moeten ook nog eens beschikken over de juiste vakinhoudelijke kennis. Dankzij objectieve selectiemethodieken, waardonder de DISC Persoonlijkheidsanalyse, wordt duidelijk onderscheid gemaakt tussen ‘uiterlijke schijn’ en ‘werkelijk talent’. Er wordt sterk gelet op initiatief en overtuigingskracht. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de zogenaamde ‘klikfactor’. Mensen functioneren immers het beste in een omgeving waarin zij zich thuis voelen.

Oranje Select werkt op een open, integere en toekomstgerichte wijze. De belangrijkste basisprincipes die leiden tot vertrouwen in een goede kandidaat zijn:

  • Wederzijdse betrokkenheid 
  • Inlevingsvermogen 
  • Kritische houding (open, eerlijk, oprecht) 
  • Resultaatgerichtheid.

Bewezen succesvol

Opdrachtgevers van Oranje Select (werkgevers) bevinden zich over het algemeen in Oost-Nederland. Bij de selectie van commerciële mensen, salesprofessionals en managers hanteert Oranje Select dan ook zoveel mogelijk het local-for-local principe. Deze bewezen succesvolle denk- en werkwijze zorgt dat kandidaten worden geselecteerd die vertrouwd zijn met de omgevingscultuur en mentaliteit van de potentiële nieuwe werkgever en collega’s.

Zoekt u een commercieel en/of management talent? Bel 0314 200 120

Neem contact met ons op

Bezoekadres
Plantsoenstraat 87
7001 AB Doetinchem

Tel: 0314 - 200120
Mob: 06 - 220 228 84
Email: info@oranjeselect.nl
© Copyright 2024 Oranje Select, All rights reserved.
Contacteer ons
+31 (0) 6 220 228 84