Oranje Select
Oranje Select is thuis in Oost-Nederland

en beschikt over een waardevol en uitgebreid netwerk

Lees meer

Oranje Select is specialist in recruitment en executive search

voor commerciële – en management functies

Lees meer

Hoe weet u of een beoogde medewerker geschikt is?

Zoals u soms het advies van een tweede arts nodig heeft voor een gevoel van zekerheid, zo kunt u ook twijfelen aan uw oordeel over de geschiktheid van een kandidaat voor een vacature. Oranje Select fungeert als onafhankelijk en deskundig bureau op dit gebied en kan u een objectieve second opinion geven. Uw kandidaat wordt dan onderworpen aan een diepte-interview (2,5 uur), waarbij ook een DISC persoonlijkheidsanalyse wordt afgenomen. Dit gesprek zal plaatsvinden bij Oranje Select in Doetinchem. Van dit mini-assessment krijgt u als opdrachtgever een uitgebreide rapportage, inclusief de bevindingen die zijn voortgekomen uit de DISC Persoonlijkheidsanalyse. De werkwijze:

  1. Oranje Select ontvang alle bekende gegevens, waaronder het CV van de kandidaat.
  2. Aansluitend wordt met u als opdrachtgever het kandidaat-profiel gespiegeld aan een lijst van 42 competenties. In overleg wordt bepaald welke zes à zeven competenties de boventoon zullen voeren tijdens het interview.
  3. Aan twee collega’s (veelal binnen de directie) wordt gevraagd een vragenlijst (Occupational Keys) in te vullen voor de te hanteren persoonlijkheidsanalyses. 
  4. De kandidaat wordt ten slotte grondig geïnterviewd, er wordt een DISC-analyse afgenomen en desgewenst worden referenties gecheckt (in overleg). 

Behoefte aan een second opinion? Bel 0314 200 120

Neem contact met ons op

Bezoekadres
Plantsoenstraat 87
7001 AB Doetinchem

Tel: 0314 - 200120
Mob: 06 - 220 228 84
Email: info@oranjeselect.nl
© Copyright 2024 Oranje Select, All rights reserved.
Contacteer ons
+31 (0) 6 220 228 84