Oranje Select
Oranje Select is thuis in Oost-Nederland

en beschikt over een waardevol en uitgebreid netwerk

Lees meer

Oranje Select is specialist in recruitment en executive search

voor commerciële – en management functies

Lees meer

Bewandelt u in de sales nog wel het juiste carrièrepad?

Moet u één van de volgende vragen met ‘Ja’ beantwoorden? Dan kan een sales loopbaangesprek een waardevolle stap zijn in de richting van nieuw zakelijk succes en meer levensgeluk.

  • Wilt u voorkomen dat u (steeds opnieuw) wordt afgewezen voor commerciële functies? 
  • Heeft u inmiddels meerdere keren ervaren dat u de verkeerde baan gekozen hebt? 
  • Wilt u ontdekken welke commerciële functie en / of welke organisatie past bij uw persoonlijkheid en drijfveren?

Uit de praktijk blijkt dat veel van de kandidaten, die Oranje Select spreekt, behoefte hebben aan duidelijker beeld van zichzelf en hun competenties. Regelmatig blijken deze mensen al jaren op een verkeerd spoor te zitten. Binnen hun ‘comfort zone’ zoeken zij meer van hetzelfde, terwijl zij diep in hun hart vaak betwijfelen of daarmee wel de juiste weg bewandeld wordt.

Hoe werkt een (sales) loopbaangesprek?

Aan de hand van een DISC persoonlijkheidsanalyse wordt tijdens een 2,5 uur durend diepte interview u een spiegel voorgehouden. Met de conclusies van de analyse en het gesprek in de hand bepalen wij samen met u welk type functie en organisatie bij u past. Ook wordt vastgesteld uit welk commercieel hout u gesneden bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geschiktheid voor: sales, acquisitie, relatiebeheer, management, kort- of juist langcyclische trajecten, transactionele verkoper, conceptuele verkoper, etc.

Vanzelfsprekend ontvangt u na afloop van de analyse en het gesprek een heldere en beknopte rapportage van de bevindingen. Dit vormt uw persoonlijk salesprofiel.

Investeer in uzelf!

Een sales loopbaangesprek vraagt een eigen investering van € 295,= (excl. btw). De investering wordt u terugbetaald, indien het opstellen van dit profiel leidt tot een bemiddeling door Oranje Select. Vanzelfsprekend gebeurt dit laatste uitsluitend wanneer u zelf duidelijk aangeeft behoefte te hebben aan een actieve bemiddeling. U kunt de analyse immers ook willen gebruiken om goed voorbereid een gesprek met uw huidige leidinggevende aan te gaan.

Toe aan een loopbaangesprek? Bel 0314 200 120 of 06-220 228 84

Neem contact met ons op 

Bezoekadres
Plantsoenstraat 87
7001 AB Doetinchem

Tel: 0314 - 200120
Mob: 06 - 220 228 84
Email: info@oranjeselect.nl
© Copyright 2024 Oranje Select, All rights reserved.
Contacteer ons
+31 (0) 6 220 228 84