Oranje Select
Oranje Select is thuis in Oost-Nederland

en beschikt over een waardevol en uitgebreid netwerk

Lees meer

Oranje Select is specialist in recruitment en executive search

voor commerciële – en management functies

Lees meer

Wat mag u als kandidaat verwachten van Oranje Select?

  1. U reageert op een vacature via de website van Oranje Select, via een jobsite of rechtstreeks per e-mail. 
  2. U ontvangt een ontvangstbevestiging en vaak wordt u verzocht om aanvullende informatie te verstrekken. 
  3. Nadat de reactietermijn op de vacature is verlopen wordt een selectie gemaakt en worden de meest passende kandidaten (meestal tussen acht à twaalf personen) uitgenodigd voor een individueel gesprek bij Oranje Select. 
  4. Er wordt niet alleen op uw competenties en de juistheid van uw CV gelet, maar er wordt ook gekeken naar uw persoonlijkheid. Er wordt bepaald of deze voldoende past in de cultuur van de organisatie. 
  5. Vanuit de geselecteerde groep gaan vervolgens een kleiner aantal kandidaten (drie à vier) voor een kennismaking naar de opdrachtgever. Behoort u tot deze groep, dan wordt door Oranje Select een DISC persoonlijkheidsanalyse bij u afgenomen. U ontvangt kosteloos een exemplaar van deze rapportage. 
  6. Dan komt het meest intensieve traject: afhankelijk van de soort functie wordt u bijvoorbeeld gevraagd om een casus uit te werken welke door dient te worden gepresenteerd aan de directie / het MT bij de opdrachtgever. De begeleiding van dit proces ligt in handen van Oranje Select. Een andere optie: meerdere van uw potentiële collega’s maken tijdens een carrouselgesprek kennis met u als hun mogelijke nieuwe collega. 
  7. De laatste stap is het arbeidsvoorwaardengesprek.

Oranje Select hanteert bewust deze grondige werkwijze, welke gemiddeld 6 weken in beslag neemt. Het gaat er immers om dat de juiste kandidaat wordt geselecteerd en geplaatst.

Bezoekadres
Plantsoenstraat 87
7001 AB Doetinchem

Tel: 0314 - 200120
Mob: 06 - 220 228 84
Email: info@oranjeselect.nl
© Copyright 2024 Oranje Select, All rights reserved.
Contacteer ons
+31 (0) 6 220 228 84