Oranje Select
Oranje Select is thuis in Oost-Nederland

en beschikt over een waardevol en uitgebreid netwerk

Lees meer

Oranje Select is specialist in recruitment en executive search

voor commerciële – en management functies

Lees meer

Executive Search

Executive search richt zich op kandidaten die elders werken

De beste man of vrouw for the job is vaak werkzaam bij een andere organisatie en meestal niet eens op zoek naar een andere werkkring. Oranje Select beschikt over het netwerk, de marktkennis en de overtuigingskracht om die persoon te vinden, te enthousiasmeren en bij u aan tafel te krijgen. Dit gebeurt middels het proces genaamd Executive Search. Tijdens en na dit proces is er sprake van een discrete, persoonlijke benadering en afhandeling. Inmiddels zijn meerdere executive search trajecten succesvol afgerond.

Executive Search kan zeer effectief worden ingezet in combinatie met een werving- en selectietraject, maar kan ook losgekoppeld worden. In veel gevallen is het raadzaam om een tweesporenbeleid te hanteren. Tijdens een standaard werving- en selectietraject wordt dan goed in kaart gebracht hoe het ideaalprofiel van de kandidaat eruit ziet, terwijl gelijktijdig een afgebakende Executive Search opdracht uitgevoerd wordt.

Wat is een afgebakende Executive Search opdracht?

Het lijnmanagement, bij u als opdrachtgever, en Oranje Select brengen samen in kaart wie de concurrenten en/of direct aanverwante organisaties zijn en waar deze zich bevinden. Vervolgens wordt uit een vooraf doorgenomen lijst een aantal potentiële kandidaten binnen deze organisaties gefilterd. (de longlist)

De profielschetsen worden besproken met alle betrokkenen en er wordt een specifiekere selectie gemaakt (de shortlist). De kandidaten op de shortlist worden vervolgens telefonisch door Oranje Select benaderd en er wordt gepeild of er belangstelling is voor (uitgebreide) informatie over de vacature. De geïnteresseerden worden vervolgens door Oranje Select geïnterviewd (indien gewenst met DISC persoonlijkheidsanalyse) of zij worden rechtstreeks in contact gebracht met u als opdrachtgever.

Meer weten over Executive Search? Bel 0314 200 120

Neem contact met ons op

Bezoekadres
Plantsoenstraat 87
7001 AB Doetinchem

Tel: 0314 - 200120
Mob: 06 - 220 228 84
Email: info@oranjeselect.nl
© Copyright 2024 Oranje Select, All rights reserved.
Contacteer ons
+31 (0) 6 220 228 84