Oranje Select
Oranje Select is thuis in Oost-Nederland

en beschikt over een waardevol en uitgebreid netwerk

Lees meer

Oranje Select is specialist in recruitment en executive search

voor commerciële – en management functies

Lees meer

Uitbesteden

Personeelswerving: zelf doen of uitbesteden?

Werving & Selectie heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld tot een specialisme. Gedrag, wensen en behoeften zijn met de komst van nieuwe generaties aan verandering onderhevig. Het is daarom belangrijk om goed de huidige aanpak onder de loep te nemen en te bezien of deze toekomstbestendig, rendabel en blijvend effectief is.

Door de snelle ontwikkelingen van internet, sociale media en de invloed van zoekmachines zijn er veel nieuwe mogelijkheden ontstaan om nieuwe medewerkers te bereiken. Het gaat om de juiste dosering, waarbij ‘persoonlijkheid’ de allerbelangrijkste factor is. De persoonlijkheid van de kandidaat maakt of breekt immers de kans op succes. Zeker als het gaat om de invulling van commerciële en management functies.

Uitbesteden aan Oranje Select

Met meer dan 24 jaar ervaring in werving en selectie is Oranje Select uitgegroeid tot een bureau dat veelvuldig wordt gevraagd voor de invulling van commerciële en managementfuncties. De focus op Oost Nederland maakt dat Oranje Select hét bureau voor werving en selectie is met een zeer sterk geografisch netwerk. In de afgelopen jaren werd daarnaast een specifieke werkwijze ontwikkeld die garant staat voor een optimaal resultaat.
Bezoekadres
Plantsoenstraat 87
7001 AB Doetinchem

Tel: 0314 - 200120
Mob: 06 - 220 228 84
Email: info@oranjeselect.nl
© Copyright 2024 Oranje Select, All rights reserved.
Contacteer ons
+31 (0) 6 220 228 84